internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Freelancer Dünyasına Açılan Kapı: Projector Society



Projector Society, anlık proje paylaşım topluluğudur. Projector Society, Freelance çalışanların projelerini tanıtıp ve bunları satışa sunabilecekleri sosyal bir mecra olmayı hedefliyor.

Projector Society, göz yormayan tasarıma sahip ve kullanımı gayet kolay. Projelerinizin her gelişimini paylaşabileceğiniz ve demolarını tanıtabileceğiniz bir site.

Sistemde her kullanıcı bir profil oluşturarak istediği kişiyi takibe alabiliyor ve fikir alışverişi yapabiliyor. Ayrıca bu sisteme kayıt olmanın da ücretsiz olduğunu da belirtmek istiyorum.

Dilerseniz kendi grubunuzu oluşturup ekip halinde çalışarak ürünler geliştirebilirsiniz. Hatta projenize bir fiyat belirleyerek Projector Society üzerinden satabilirsiniz. Birden fazla kişiye satabileceğiniz programları dilerseniz Projector Society Store'da sergileyebilirsiniz.

Projector Society üç ana gruptan oluşuyor:
1) Website, IT, Software
2) Cep Telefonu ve Bilgisayar (Hardware)
3) Diğer

Bunlar Projector Society'in ana grupları, bunların çeşitli alt gruplarında veya kişisel olarak oluşturduğunuz gruplarda paylaşımlar yapabilirsiniz.

Projector Society'i sadece yazılımcılar ve geliştiriciler için kurulmuş bir platform olarak düşünmemekte fayda var. Peki ne demek bu?

A şirketinde çalışıyorsunuz veya kendi şirketinize bir program arıyorsunuz. Programın hangi dille yazılacağını biliyorsunuz ve siteye girip projenizi beyan ediyorsunuz. Bu sisteme dahil olan freelance geliştiriciler bunu görüyor ve projeniz için size fiyat aralığını paylaşabiliyorlar. Eğer size uygun gelirse projede anlaşıyorsunuz yada diğer tekliflerin gelmesini beklemeye devam ediyorsunuz.


Projector Society'nin amacı freelance geliştirilmiş programları kurumsal şirketlere satmak. Yani yazılım geliştiricilerin programlarını, projeleri büyük firmalara pazarlamak.

Dünyada, Projector Society örnekleri mevcut ve gayet başarılı işler çıkartıyorlar. Projector Society'de Türkiye'de bu başarıyı gerçekleştirmek istiyor.

Projector Society'de proje eklemenin sınırı yok, dilediğiniz kadar istediğiniz projenizi ekleyebilir ve tanıtabilirsiniz. Katılın, paylaşın, tanıtın ve kazanın.

Daha fazlası için: projectorsociety.com

Paylaşmak güzeldir.