internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

SEO Uzmanı



SEO Kralı SEO Uzmanı Logosu
SEO, Search Engine Optimization ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma. Türkçesi "Arama Motoru Optimizasyonu" demek. Web sitelerini arama motorlarının algoritmalarına göre güncelleyen kişilere ise SEO uzmanı deniyor.

Peki neden SEO hizmetinden faydalanmalısınız?

Bir ürün yada hizmeti internet üzerinden satışını yapıyorsunuz diyelim. Google gibi arama motorları üzerinden bu ürün yada hizmeti internet üzerinden binlerce kişi arıyor olabilir. Eğer siteniz ilk sıralarda yer alırsa sizin ürün yada hizmetleriniz hedef kitlenize ulaşmış olacak ve siz de satış yapmaya başlayacaksınız.

Siz internette bir şey ararken 2. 3. yada 4. sayfaya gidiyor musunuz? Eh bazen! :) Ama istatistiklere göre kullanıcıların %70'inden fazlası ilk sıralardaki sitelere tıklıyor. İlk sayfada ilk sıralarda olmak her zaman kazandırır.

Profesyonel bir SEO uzmanı ile çalışın!

Bir SEO uzmanı seçerken çok dikkatli olunmalı. Zira küçük bir hata sitenizin arama motorlarından silinmesine sebebiyet verebilir. SEO uzmanı ile çalışırken sektörde uzun yıllardır deneyimleri ve referansları olan kişi yada şirketleri seçmek yerinde bir karar olacaktır.

Profesyonel SEO uzmanı arıyorsanız http://laysos.com/seo-uzmani/ adresindeki formu doldurmanızı tavsiye ederim. Profesyonel SEO uzmanları sitenizi inceleyecek ve en uygun SEO fiyat teklifini size hemen sunacaktır.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.