internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

İnterneti En Çok Kullanan Ülkeler ve Bağlantı Hızları



Royal Pingdom tarafından yapılan araştırma sonucu:

Grafikte 50 ülkenin ortalama bağlantı hızları gösterilmiş. Ülkelerin yanında yer alan parantez içindeki sayılar ise interneti en çok kullanan ülkeler sıralamasında kaçıncı olduğunu gösteriyor.

Güney Kore 16.63 mbit/s ile yüksek bağlantı hızında 1. olurken, interneti en çok kullanan ülkeler sıralamasında 11. sırada yer alıyor.

Türkiye 1.72 mbit/s ile yüksek bağlantı hızı sıralamasında 33. sırada olurken, interneti en çok kullanan ülkeler arasında 12. sırada yer alıyor.

Paylaşmak güzeldir.


8 yorum:

  1. En Pahalı İnternette Birinciyiz Ama :)

    YanıtlaSil
  2. Bi de hiz otesi kaliteyi de yazin da iyice ciksin rezalet ortaya. Eve geliyorum hat kopar, online oyun oynarim, ping zamani birden bire 6 saniyeye sicrar, tam rezalet tam. Ariyip ariza mesaji birakiyim diyorum otomatik mesaj: Bulundugunuz yerde genel bir ariza vardir calisiyoruz. Tesekkurler Turkiye....

    YanıtlaSil
  3. 10 Mbit Kablonet yeni adı ile uydunet kullanıyorum. Bu da hız testi sonuçlarım. ADSL kullananlar düşünsün..
    http://www.speedtest.net/result/1092026371.png

    YanıtlaSil
  4. bugun telefonuma mesaj gelmiş ttnet saolsun sınırsız 1 mb interneti 45,25 den artık 49 a yükseltmiş eskisi gibi.adamlar iyi çalışıyor bizleri soymak için hak vermke gerek!

    YanıtlaSil
  5. 1mbit internet bağlatmaya kalksanız ve telefon istemezseniz 15 tl yalın adsl ücreti çıkıyor karşınıza. Haybeden bunu ödüyorsunuz bir kere. Sonra paket ücreti olarak da 49 tl çıkıyor bu kez karşınıza. 1mbit internet 49 lira, yok artık. Aylık cebinizden çıkan para 64 lira. Aldığınız hız 1mbps. Fazla söze gerek var mı? Bunun adı soygun değil mi?

    YanıtlaSil
  6. yukardaki yorumları okudumda bir de üstüne 24 ay taahhüt verirsiniz :)

    YanıtlaSil
  7. Valla superonline Fiber İnternet kullanıyorum. 20 MB sınırsız internete 60 TL veriyorum. Türkiye 10 sene öncesine göre internet hizmetlerinde çok ilerledi :)

    YanıtlaSil
  8. bu neyav adamlar bızı sollamıs :D

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.