internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

UyduNet Nedir? Avantajları Nelerdir?



Hemen belirtmeliyim ki bu bir reklam değildir. Sadece internet kullanıcılarının bilinçlenmesini ve tasarruf yapmasını sağlayacak UyduNet'i sizlere tanıtmak istiyorum.

UyduNet, Kablo TV hizmeti üzerinden sunulan bir internet hizmeti. Yani internet bağlantısı için ev telefonuna gerek yok. Dolayısıyla telefon faturanızdaki sabit ücrete güle güle... :) UyduNet'te internete sadece Bilgisayar + Kablo Modem ile bağlanıyorsunuz.

Binada Kablo TV hizmeti olup olmadığını Türksat Kablo'nun sitesine girerek sağ alt tarafta yer alan il, ilçe, mahalle... gibi sorgulaması yapabilirsiniz. Eğer binanızda Kablo TV hizmetini desteklemiyorsa 444 0 126'yı arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

uydunet_logo
UyduNet'in internet tarifeleri hakkında ayrıntılı bilgiyi sitenin İnternet Tarifeleri bölümünden bilgi edinebilirsiniz. Benim tavsiyem: 1 Mbps Sınırsız/Kotasız Aylık 29TL'lik Tarife. Telefon faturasındaki sabit ücretten sonra sınırsız internete ödeyeceğiniz bu tutarda ikinci bir avantaj. Sınırsız internet kullanıp 50 TL üzeri ödeyenlere duyurulur :)

UyduNet Alana Kablo TV Bedava kampasından da 31.12.2011 tarihine kadar faydalanabilirsiniz yada UyduNet sitesinden Kampanyalar bölümünden size uygun bir kampayayı seçebilirsiniz.

UyduNet'e Abone Olmak İçin: 444 0 126

Ayrıntılı Bilgi ve Daha Fazlası İçin: http://www.turksatkablo.com.tr

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.