internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

2011 Yılının En Çok Beğenilen Videoları



YouTube'da 2011 yılının en beğenilen videolardan bazılarına bir göz atalım istedim. Aşağıdaki videoları izlenme sayısı, beğenilme oranı, kısa süreli ve eğlenceli olması gibi özellikleri de göz önüne alarak seçtiğimi öncelikle belirtmek istiyorum.

Bunların yanında eklemek istediğiniz videoları yorum kutusu aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. Eğlenceli bir vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi seyirler... :)

Kızgın Kuşlar Gerçek Hayatta



9 milyondan fazla kişi tarafından izlenen bu videoda Angry Birds oyununun gerçek hayata nasıl uyarlandığını izleyeceksiniz.

Geleceğe Dönüş



ABD ve Arjantin merkezli olan elektronik mağaza zinciri Garbarino'nun bu reklamı son zamanların en başarılı viral reklam kampanyası olarak değerlendirildi.

İkiz Bebekler Konuşuyor



Yabancı sosyal medya basını, kendi aralarında konuşan bu şirin bebeklerin ne dediklerini şöyle yorumladı: "Sen bir klonsun ve benden uzak dur!" ve "Biri bizim çorapları çalmış olmalı" :)

Oyuncu



Freddie Wong'un bu filmi gerçek hayata uyarlanmış oyunlara göndermelerde bulunuyor. Bu kısa film 1 hafta gibi kısa bir sürede 6 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştı. Freddie'nin diğer videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

Volkswagen Passat



Volkswagen Passat'ın 2012 model araçlarının tanıtımı için çektiği Star Wars temalı reklam filmi Şubat 2011'in en çok konuşulan reklam filmleri arasında yer almıştı.

Nyan Cat



50 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan Nyan Cat videosu. Sitenin arka planında çalan bu müzikte Nyan Cat skorunuzu [Dayanma sürenizi] :) Twitter'dan tweetleyebilirsiniz. Bu kadar izlenme sayısına ulaşması çok enteresan değil mi? :)

Maymunlar ve Silahlar



Bir maymunun eline AK-47 model bir silah verildiğini düşünün... Daha sonra olanları mutlaka izlemelisiniz. Temmuz 2011'in en çok beğenilen ve izlenen videosu oldu. Aynı zamanda beni en çok güldüren videolardan biri. :)

Motosikletçiler Sinemada



150 kişilik bir sinema salonu düşünün. İçeride tam 148 adam var. Geriye kalan 2 tane boş koltuk ise evli bir çifte ayrılıyor. Bakın, evli çiftlerin tepkisi nasıl oluyor...

iPhone 4S Siri Tanıtımı



Apple tarafından yüklenen bu videoda iPhone 4S'in merakla beklenen Siri özelliği tanıtıldı.

Kızımın Karanlık Yüzü



16 Kasım'da yüklenen bu video 4 gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. Videoyu yükleyen aile bu kadar fazla reaksiyon alacaklarına inanmamışlar. Dikkat çeken yorumlardan bazıları ise şöyle: "Saf bir korkutuculuğu var." ve "Bu çok kötü bir çocuk. Allah yardımcınız olsun!" tarzında yorumlar var. YouTube yorumları harika... :)

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.