internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

gnçtrkcll’den New York Tatili




gnçtrkcll’liler Punta Cana ve Orlando’dan sonra şimdi de New York yollarına düşüyor. gnçtrkcll Etkinlik Temsilcisi Mehmet Ali’nin gnçtrkcll’liler için kurguladığı yarışmada gnçtrkcll'li olduğunu en iyi anlatan fotoğrafı çekerek sosyal medyada paylaşanlar arasında en beğenilen fotoğrafı çeken gnçtrkcll’li, bir arkadaşıyla birlikte New York'ta muhteşem bir tatile gidiyor. Büyük ilgi gören yarışma 9 Haziran Cumartesi gününe kadar sürecek.

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, üyelerine özel sürprizler sunmaya devam ediyor. Punta Cana, Orlando derken dünyanın altını üstüne getiren gnçtrkcl’ller şimdi de New York yollarına düşüyor. gnçtrkcll Etkinlik Temsilcisi Mehmet Ali’nin gnçtrkcll’liler için kurguladığı ve 9 Haziran Cumartesi gününe kadar katılıma açık olan yarışmada, gnçtrkcll'li olduğunu en iyi anlatan fotoğrafın sahibi New York tatili kazanıyor.

Gençleri sosyal medyanın gücüyle rüyalarındaki tatili kazanmaya davet eden gnctrkcll, gnçtrkcll'li olduğunu en iyi anlatan fotoğrafı çekerek, #gnctrkcllilenewyorka etiketi ile Twitter ve Instagram'da paylaşan ya da bilgisayarından gnctrkcll Facebook sayfasına yükleyenleden en beğenilen fotoğrafı çeken gnçtrkcll’liyi, bir arkadaşıyla birlikte New York'ta muhteşem bir tatil ile ödüllendiriyor.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi için:
www.facebook.com/gnctrkcll
www.twitter.com/gnctrkcll

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.