internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Microsoft’un Yeni Nesil Bulut Çözümü: Office 365



Office 365; e-posta ve takvimlere, Office Web Apps'e, web konferansına her yerden erişim sağlayan ve her yerden dosya erişime olanak tanıyan güvenli bir uygulamadır.

Microsoft’un geçen yıl kasım ayında deneme sürümünü yayınladığı yeni nesil bulut çözümü Office 365, Türkçe olarak sunuldu.

Profesyonellerden kurumsal firmalara kadar her ölçekte kuruma yönelik yeni nesil bulut verimlilik hizmeti sağlayan Microsoft Office 365, profesyonellere ve kurumlara, zamandan ve paradan tasarruf ederek değerli kaynaklarını daha etkin kullanabilme imkânı tanıyor.

Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online ve Microsoft Lync Online ürünlerini bir arada sunan Office 365, çalışanlar için PC, tablet ve mobil telefonlarından kolaylıkla birlikte çalışmalarını mümkün kılan yeni yöntemler, kurumlar için ise bulut üzerinde ihtiyaç duydukları güvenlik ve bilişim teknolojileri denetimlerini sağlıyor.

Office 365'in işletmeniz için yapabileceklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kurumlar bugünden itibaren Türkçe olarak kullanıma sunulan Office 365’i www.office365.com adresinden 30 gün ücretsiz olarak deneyebiliyor ve yine bu web sitesinden satın alabiliyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.