internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Türkçe Foursquare Turkcell’le Türkiye’de



Foursquare sizin ve arkadaşlarınızın bulunduğunuz yeri en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayan ücretsiz bir mobil uygulamadır. Nerede olursanız olun Foursquare'i kullanarak deneyimlerinizi paylaşabilir ve bunlar için katalog oluşturabilirsiniz. Sizin bulunduğunuz veya arkadaşlarınızın bulunduğu yere ve sizin zevklerinize sahip insanların denediği yerlere dayalı olarak kişiselleştirilmiş tavsiyeler ve fiyatlar almak için uygulamayı açmanız yeterli.

Bulunduğunuz yerden daha fazlasını yapmanızı sağlayan konum tabanlı sosyal ağ Foursquare, Turkcell’le yaptığı iş birliği sayesinde Türkiye’de Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Foursquare’de rozet uygulamasını kullanan ilk Türk markası olan Turkcell, müşterilerine özel fırsatlar da sunacak.

Foursquare, Turkcell desteğiyle 7 Haziran’dan itibaren ilk kez Türkçe olarak iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için (yakında önde gelen diğer akıllı telefon platformlarına da gelecek) www.foursquare.com adresinde kullanıma sunuldu.

Dünya çapında 20 milyonun üzerinde kullanıcısı bulunan Foursquare, gerçek dünya maceralarını deneyimlemeniz için en iyi araç. Foursquare'i gitmek istediğiniz yerler hakkında kişisel tavsiyeler almak; yerel uzmanlardan, markalardan ve ünlülerden ipuçları ve öneriler almak; kullanıcılar tarafından oluşturulan gidilecek en iyi yerleri takip etmek veya diğerleriyle paylaşmak için listeler oluşturmak; arkadaşlarınızın yaptıklarını görmek veya kendi deneyimlerinizi paylaşmak; yapılacaklar listenize görmek istediğiniz yerleri eklemek ve buralara yakın olduğunuzda anımsatıcılar almak ve yerel iş yerlerinden indirimler ve ücretsiz ürünler alarak tasarruf etmek için kullanabilirsiniz.

Turkcell’i Foursquare’den takip eden kullanıcılar, belirli mekanlarda 4 defa “check-in” yaptıklarında Turkcell 4 Çeker rozeti kazanacaklar. Dahası Turkcell’liler Kanyon, Bağdat Caddesi ve Capitol’de bulunan Turkcell mağazalarından “check-in” yaptıklarında, aksesuar seçeneklerini yüzde 30’a varan indirimlerle satın alma fırsatı bulacak.

Rakamlarla Foursquare

  • Foursquare'in Türkiye'deki aktif kullanıcı sayısı son yılda % 650 büyüme gösterdi.
  • Türkiye'deki Foursquare kullanıcıları bugüne kadar 50 milyon check-in yaptı.
  • Türkiye'deki Foursquare kullanıcıları bugüne kadar platformda 700 bin mekan oluşturdu.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.