internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Markafoni Grup Şirketleri, Wired’ın “En Parlak 10 Online Girişim” Listesini Fethetti



Ünlü teknoloji ve iş dergisi Wired’ın İngiltere baskısında, Avrupa’nın en çok dikkat çeken internet girişimleriyle ilgili kapak haberi kapsamında Türkiye’den de en parlak 10 e-ticaret sitesi sıralandı.

Markafoni Grup Şirketleri’ne bağlı markafoni.com üçüncü, enmoda.com altıncı, zizigo.com da sekizinci sıradan listeye girdi.

Türkiye’nin lider e-ticaret grubu Markafoni, Avrupa’da “Digital Bosphorus” diye adlandırılan Türk internetinin yıldızı olarak Avrupa’nın ilgisini çekmeye devam ediyor. Ünlü Wired Dergisi’nin İngiltere baskısında yer alan Türkiye’deki en parlak 10 e-ticaret sitesi listesinde Markafoni Grup Şirketleri’ne geniş yer verildi.

Dünyanın en büyük ikinci özel alışveriş kulübü Markafoni.com!

Haberde listenin üçüncü sırasındaki Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni.com tanıtılırken “Özel alışveriş kulüplerinin öncüsü Fransız venteprivee.com’dan sonra en büyük özel alışveriş kulübü” ifadesi kullanıldı. Listede Markafoni Grup Şirketleri’nin hisselerinin yüzde 75’ini satın aldığı enmoda.com ile 2011 yılında grup bünyesinde kurulan ve kısa sürede Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası olan zizigo.com da bulunuyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.