internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Markafoni'nin Yeni Sosyal Medya Projesi: #BenimAskim



Her alışveriş bir aşk! diyerek modaseverlerin hislerine tercüman olan Markafoni, bu kez Benim Aşkım projesi ile Twitter’da “Sizin aşkınız nasıl olmalı?” sorusuna cevap arıyor.

20 Ağustos’a kadar sürecek proje kapsamında takipçiler, Twitter’da #BenimAskim hashtag’iyle bu soruya verdiği cevabı paylaşıyor ve her hafta en çok beğenilen dört tweet, alışveriş yapan üyelere gönderilen Markafoni kutularının içindeki kartla milyonlarca Markafoni üyesine ulaştırılıyor!

Aşka dair düşüncelerimi milyonlar duysun diyorsanız, Markafoni’nin Benim Aşkım projesi tam size göre! Proje kapsamında Twitter’da #BenimAskim hashtag’iyle gönderilen tweet’ler arasından her hafta en çok beğenilen dört tweet, Markafoni kutularındaki kartla milyonlarca modasevere gönderiliyor. “Sizin aşkınız nasıl olmalı?” sorusuna en güzel cevabı veren dört tweet’ten üçü, Markafoni Pazarlama Departmanı, biri ise Markafoni’nin Facebook takipçileri tarafından seçiliyor.


Özel kampanyalarıyla moda dünyasına renk getiren Markafoni, şimdi de sosyal medyayı canlandırıyor. Şu ana kadar #BenimAskim hashtagi’yle atılan tüm tweet’leri benimaskim.markafoni.com’dan görebilirsiniz. Aşkınızı milyonların duymasını istiyorsanız, bu heyecan verici projeyi kaçırmayın!

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.