internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

TTNET Pratik Çözüm, ADSL Abonelerinin Sorunlarını Ücretsiz Çözüyor



ttnet-pratik-cozum
TTNET’in Türkiye’de ilk kez ADSL müşterilerine sunduğu uygulama ile ayar ve bağlantı sorunları güvenli bir biçimde ortadan kaldırılıyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, ADSL bağlantı ve modem ayarlarıyla ilgili problemleri otomatik olarak tespit ederek çözümüne yardımcı olan TTNET Pratik Çözüm Uygulaması’nı Tüm TTNET ADSL abonelerine ücretsiz olarak sundu. TTNET Pratik Çözüm Uygulaması, ABD’nin en prestijli ödül organizasyonlarından Stevie International Business Awards 2012’de, “Yılın En İyi Ürün ya da Servisi - Tüketici Ürünleri” kategorisinde bronz ödüle layık bulundu.

TTNET Pratik Çözüm’den nasıl yararlanılır?

Bilgisayar kaynaklı problemleri olan, Internet Explorer sorunu yaşayan, yerel ağ ayarları ve kablosuz ağ bağlantı sıkıntısı olan, sayfa açarken zorlanan TTNET aboneleri, http://pratikcozum.ttnet.com.tr adresinden indirebilecekleri programla, bu sorunlarını kolaylıkla çözecek.

Sorunun çözümü için aboneyi adım adım yönlendiren ve çözüm aşamasında yapacağı değişiklikler için kullanıcıdan izin isteyen TTNET Pratik Çözüm uygulaması, çözemediği sorunlar için ürettiği servis koduyla, müşteri hizmetleri yetkilisinin problemi kolayca anlamasını sağlayarak zaman ve işgücünden de kazandıracak.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.