internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki Müzik İçeriğini Sağlayacak



ttnet-muzik
TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik’in 3 milyon şarkıya yaklaşan zengin içeriği Facebook kullanıcılarıyla buluşuyor. Bu işbirliğiyle birlikte TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı oldu. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik’teki en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilecek, paylaşabilecek ve yorum yapabilecekler.

TTNET Müzik, dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook ile müzik dolu dev bir işbirliğine imza attı. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik’in zengin içeriğine Facebook üzerinden de ulaşarak yepyeni bir deneyim yaşayacaklar.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak “Böylece Facebook’un tüm alanlarında yüksek trafik yaratarak, en yüksek erişime ulaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca Facebook kullanıcılarına her alanda erişip, Facebook ortaklığı ile TTNET Müzik’ten şarkı dinlemelerini sağlayacağız” dedi.

Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor ücretsiz üyeliklerini tamamlayınca dinledikleri şarkıları ve albümleri, hatta listeleri arkadaşlarıyla paylaşılabiliyorlar. Tüm paylaşımlar kullanıcıların Facebook sayfasında da yer alıyor. Facebook.com/Music adresi üzerinden ise tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği yerli ve yabancı albümleri, şarkıları görebiliyor, kişisel listeleri paylaşıp, dinleyebiliyor, ayrıca önerilen yeni ve popüler müzikleri keşfedebiliyorlar.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.