internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Kişisel Gelişim Platformu: TTNET ProG



TTNET-ProG-logo
İngilizce’den ekonomiye, sağlıktan yaşam kültürüne, ekonomiden bebek bakımına kadar geniş bir yelpazede eğitim paketlerinden oluşan TTNET ProG platformu, bireylerin kişisel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Uzaktan eğitim hizmeti olan TTNET ProG sayesinde kullanıcılar çok uygun fiyatlarla kapsamlı eğitimlere ulaşabilirken, zaman ve ulaşım sıkıntısı da çekmiyorlar. Eğitim paketlerinin aylık fiyatı ise 4.90 TL’den başlıyor.

Rekabetin her geçen gün tırmandığı iş hayatında, bireylerin sürekli öğrenerek kendilerini geliştirmeleri ve yetkinliklerini artırmaları bir zorunluluk haline geldi. Daha iyi ve mutlu bir sosyal yaşam için ise iş dışında da pek çok konuda bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Zaman sıkıntısı yaşayan modern bireyin eğitim için ayrıca enerji harcaması ise oldukça zor. Sunduğu servislerle kullanıcılarının hayatına değer katan TTNET, bu ihtiyaçlardan hareket ederek referans bir eğitim platformu olan TTNET ProG’yi hazırladı. Onlarca yıllık uzaktan eğitim tecrübesine dayanan ve yüzlerce uzman tarafından geniş bir yelpazede hazırlanan TTNET ProG eğitim paketleri, kişisel gelişime her açıdan katkı sağlamayı amaçlayan çok zengin içeriklerden oluşuyor. Üniversite öğrencileri, yeni mezunlar, genç profesyoneller ve hobi meraklısı tüm bireylere yönelik bu eğitimler sonunda kullanıcılara sertifikalar da veriliyor.

TTNET-ProG

TTNET ProG servisi içinde, yabancı dil, profesyonel gelişim, kurumsal gelişim, bilişim teknolojileri, finans, kişisel gelişim ve hobi başlıkları altında güncel 70’den fazla eğitim yer alıyor. Hobi, yabancı dil, hukuk eğitimleri dışındaki eğitimler yüzde 100 tamamlandığında kullanıcı katılım sertifikası almaya hak kazanıyor.

İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca eğitimlerinin yanı sıra “Canlı Canlı İngilizce” dersleri ile etkileşimli bir eğitim olanağı da sunuluyor. “Canlı Canlı İngilizce” sınıflarında kullanıcılar, haftanın her günü kendi belirledikleri zaman dilimlerinde eğitmenlerle internet üzerinden sesli ve görüntülü konuşarak derslere katılma fırsatını yakalıyorlar.

TTNET ProG, kullanıcılarına sadece kişisel gelişim olanağı değil, aynı zamanda bir sosyal ağ altyapısı da sunuyor. Bu, sosyal ağ kullanıcılarının birbirleriyle tanışmasına, bilgi paylaşmasına ve sosyalleşmesine de imkan veriyor. Kullanıcılar, TTNET ProG içerisinde gruplar oluşturabiliyorlar. Bu gruplar içerisinde çevrimiçi veya farklı sosyal etkinlikler düzenlenmesi de mümkün oluyor.

TTNET ProG servisine ulaşmak için: http://www.ttnetprog.com.tr

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.