internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Artık Kendi Web.TV'nizi Yaratabilirsiniz!



web-tv-logo
Türkiye merkezli video sosyal ağı Web.TV sayesinde artık sadece bir cep telefonu ya da bilgisayar kamerasıyla, anında tüm dünyaya canlı yayın yapmak mümkün.

Sosyal medya, bireysel internet kullanıcılarının kendi hedef kitlesini oluşturup yıldıza dönüştüğü bir ortam oluşturdu. Sosyal medyada popülerliğini ilan eden kullanıcı, sanal kimliğini güçlendirip sosyal hayatında bir adım önde olmayı başarabiliyor. Sosyal medya bu kadar hayatımızın merkezindeyken kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek yepyeni bir video sosyal ağı yayın hayatına girdi.

Jenerik ismiyle dikkat çeken Web.TV, Türkiye’den dünyaya açılan yepyeni bir sosyal platform olma iddiasıyla yolculuğuna başladı. Kullanıcılar Web.TV ile kanaladi.web.tv gibi bir ya da birkaç kanal açarak 1 dakika içerisinde kendi Web.TV’sine sahip olabiliyor.

web-tv-ekran-goruntusu

Kullanıcı tarafından yapılan canlı yayın, hem bilgisayar başından hem cep telefonundan izlenebiliyor. Mobil uygulama aracılığıyla hem canlı yayın yapılabiliyor hem de uygulama üzerinden tüm yayınlar izlenebiliyor.

Web.TV kullanıcısı oluşturduğu kanalların altında kendi programlarını yayınlayabiliyor. Bir kişi birden fazla kanal açabildiği gibi, birden fazla kanalın altında istediği kadar program da yaratabiliyor.

Henüz beta yayında olan Web.TV, şu an sadece davetiyeyle üye kabul ediyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.