internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Doğa Koleji Facebook Uygulamasıyla Kendi Okulunuzu Kurun, Geliştirin ve Yönetin!



Dijital ajans Krombera’nın Doğa Koleji için hayata geçirdiği yeni Facebook oyunu "Benim Doğa Kampüsüm" ile oyuncular kendi Doğa Kampüslerini kuruyorlar ve geliştiriyorlar. Sanal bir okul yönetimi deneyimi yaşayacak olan kullanıcılar, Türkiye genelinde Doğa Koleji'nin bulunduğu illerden birini seçecek. Okuluna istediği ismi vererek onu yönetmeye başlayan oyuncunun, kampüsünü geliştirdikçe, öğrenci sayısını arttırdıkça puanı artacak ve oyunun sonunda büyük ödüller kazanacak.

Oyunda kendi kampüslerini kuran oyuncular, okullarını geliştirirken, kendilerine verilen görevleri de yerine getirmek zorundalar. Oyun sırasında gerçekten de bir okul yönetme deneyimi yaşayacak olan oyuncular, Doğa Koleji’nin gerçekte de yer aldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda yarışacak, arkadaşlarını öğretmen olarak atayabilecek ve okullarındaki sosyal alanlarını çoğaltıp geliştirebilecekler. Oyun süresince oyuncuların karşılarına çıkan görevler gibi ekleyerek geliştirecekleri binalar da Doğa Koleji bünyesinde bulunan eğitim ve sosyal alanların aynısından oluşuyor. Tüm özelliklerin Doğa Koleji’nde bulunan özelliklerden modellendiği oyunda, oyuncular gerçekten de okul yönetme deneyimini uzun soluklu olarak yaşayacaklar.

doga_koleji_facebook_uygulamasi

Tüm görevleri başarıyla yerine getiren ve oyunun sonunda en yüksek seviyeye gelerek öğrenci sayısını maksimum seviyeye ulaştırarak birinci olacak oyuncuyu iPhone5, ikinci olacak oyuncuyu Nintendo Wii, üçüncü olacak yarışmacıyı ise Canon Powershot SX130 Fotoğraf Makinesi ödül olarak bekliyor. Kapsamlı içeriği ile kullanıcılarına birçok seçenek sunan Doğa Koleji’nin resmi Facebook sayfasına facebook.com/dogakoleji adresinden ulaşılabiliyor.

Oyunda dikeceğiniz her ağaç için Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki hatıra ormanlarında sizin adınıza 1 ağaç dikiliyor. Her ağaç için 7 arkadaşınızı davet etmeniz gerekiyor.

Doğa Koleji Facebook sayfasına Facebook.com/dogakoleji adresinden ulaşabilirsiniz. Benim Doğa Kampüsüm uygulamasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak güzeldir.


4 yorum:

  1. Sims oyununa benzettim resimden. Denemek için girdim ama Facebook'tan çok izin istiyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Blog'unuzu çok yakından takip ediyorum ve oldukça başarılı buluyorum. Mümkün olduğu sürece yazılarınızı okumaya çalışıyorum. Sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.