internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

We Heart It, Türkçe Hizmet Vermeye Başladı



we-heart-it_logo
İnternette dolaşırken çok sevdiğimiz ve kaydedip arkadaşlarımızla paylaşmak istediğimiz görsellerle karşılaşırız. İşte We Heart It bu görselleri kaydetme imkanı veren bir sosyal imleme sitesi. Kendi tabirleriyle sosyal galeri web sitesi.

We Heart It, blog yazısında Türkçe dahil 19 dilde hizmet verdiklerini duyurdu. We Heart It artık Türkçe! Site ilk açılışta karşımıza İngilizce olarak geliyor. Bunun için sitenin en altında bulunan Languages bölümünden Türkçe'yi seçmeniz yeterli.

We Heart It üzerinde, arkadaşlarınızı ve sizinle benzer ilgi alanlarını paylaşan kullanıcıları takip edebilirsiniz. We Heart It, oluşturduğunuz favori görselleri gruplar halinde kaydetmenize de imkan sağlıyor. We Heart It üzerinde, milyonlarca görsel bulunuyor. Bunların içinde arama da yapabilirsiniz. We Heart It'in bir diğer özelliği de kullanıcılarına weheartit.com/kullaniciadi şeklinde hatırlanabilir bir kullanıcı adı vermesi.

weheartit-sosyal-imleme

We Heart It üzerinde her gün 50 bin yeni imge ekleniyor ve her gün 500 bin kez kalp butonuna tıklanıyor. We Heart It'in 3.5 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.

We Heart It'in iPhone ve iPad uygulaması da bulunuyor.

Paylaşmak güzeldir.


1 yorum:

  1. Bu tür sitelerin gelir modelini cidden çok merak ediyorum. Bilen var mı?

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.