internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Otomobil Satın Almadan Önce Online Oto Ekspertiz Raporu Alın: OtoTespit.com





OtoTespit.com, internet ve diğer otomobil siteleri aracılığıyla bulduğunuz araçları, sizlerin adına görevlendirildiği personeller ile aracın bulunduğu noktaya araç sahibiyle beraber gidilerek Ekspertiz Raporu alıp müşterilerine e-posta, fax veya kargo ile gönderimi sağlayan bir servis.

Ekspertiz işlemleri sırasında araç başında müşterilerine 3G bağlantısı ile canlı sunum, fotoğraf gönderileri ve video kaydı işlemleri yaparak Check-up / Oto Ekspertiz aşamasında onay alınıyor ve işlemler başlıyor. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, İstanbul'da bulduğunuz araçlar için bile gelmenize gerek kalmadan expertiz raporunu yaptırabiliyorsunuz.

ototespit

OtoTespit.com'un İnternet Bilgisi'ne gönderdiği bilgiler arasında yatırım almayı planladıkları ve 100'e yakın kişiye hizmet verdikleri de belirtiliyor. 7 kişilik bir ekipten oluşan OtoTespit'in Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası merkez ofisleri de bulunuyor.

Satın almak istediğiniz araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmayanlar OtoTespit.com sitesini kullanabilir. Araç almadan önce kendiniz için veya bir yakınınız için aklınızda bulunsun. ;)

Paylaşmak güzeldir.


3 yorum:

  1. keşke daha önceden haberim olsaydı, 3 ay önce bir araç aldım aracı servise soktum araç pertmiş

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, siteniz ve haberler süepr.. bu araçla ilgili makalenizde işimi gördü daha dikkat edeceyiz artık

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir fikir. İstanbul dışında olup ya da vakti olmayanlar için çok iyi düşünülmüş bir girişim. İstanbulda bulsam da kendim nasıl gidim, araç diğer yakada ise 2 saatte anca gidiyoruz zaten birde araç bozuk çıkarsa gitti tüm gün. Araç alırsam mutlaka kullanırım bu siteyi.

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.