internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

İnternetten Yurtdışına Satış Nasıl Yapılır?





PayPal"Ben Kazanıyorum, Türkiye Kazanıyor" kampanyasıyla yurtdışına online satış yapan binlerce başarılı Türk şirketine ve girişimciye yenilerinin de katılmasını sağlamak istiyor. Kampanyanın ana fikri, girişimcilerin yurtdışına ürün ve hizmet satarak hem kendilerinin kazanması hem de ihracat yoluyla Türkiye ekonomisine katkıda bulunmaları.

PayPal bu amaçla, girişimcilere e-ihracata başlamanın yollarının gösterildiği ve sınır ötesi e-ticaretle ilgili pek çok ipucu ile içeriğin paylaşıldığı www.benkazaniyorumturkiyekazaniyor.com portalını hayata geçirdi. Ayrıca, e-ihracat yapmayı planlayan şirketlerin hedefledikleri ülkelerde güvenilir iş ortakları bulabilmelerini sağlayacak içerik ve bu pazarlardaki uygulamalara dair bilgiler de portalda sunuluyor. İlerleyen zamanlarda sitede yurtdışına satış yapmak için bilmeniz gereken tüm bilgileri de çok yakında bulabileceksiniz.

İnternetten yurtdışına nasıl satış yapabileceğinizi öğrenmek ve detaylı bilgi almak için www.benkazaniyorumturkiyekazaniyor.com sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Paylaşmak güzeldir.


1 yorum:

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.