internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

IBM Soruyor: Şehrinizin hangi sorunlarını tarihe gömmek istersiniz?



IBM Türk, Facebook üzerinden 6 hafta sürecek bir yarışma başlattı. "Şehrinizin hangi sorunlarını tarihe gömmek istersiniz?" sorusuna cevap aranacak yarışmada katılımcılar, IBM Türk Facebook sayfasında Tarihe Yolla uygulaması üzerinden "tarihe gömmek istedikleri kentsel sorunların" fotoğrafını paylaşacak. Şehrin problemlerini en iyi anlatan fotoğrafı paylaşan katılımcıları ise sürpriz ödüller bekliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler IBM Türk Facebook sayfasında yer alan Tarihe Yolla uygulaması üzerinden "tarihe gömmek istedikleri kentsel sorunların" fotoğrafını yükleyerek katılabilecekler. Yüklenilen fotoğraflar, şehir hayatının kronik problemleri hakkında belli bir problemi gösteren içerikler olmasına göre seçilecek ve onaylanacak.

Katılımcılar tarafından yarışma kapsamında paylaşılan fotoğraflar iki haftada bir IBM Türk jürisi tarafından değerlendirilecek ve şehrin problemlerini en iyi anlatan fotoğraf seçilecek. Her iki haftanın sonunda kazanan kişiye içinde pek çok sürpriz hediye bulunan bir Akıllı Dünya kiti hediye edilecek.

Yarışmada kullanılacak uygulamanın linkine http://on.fb.me/tariheyolla adresinden ulaşabilirsiniz.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.