internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Microsoft WPC 2012 Konferansı Sona Erdi



Microsoft’un bu yıl Kanada'nın en büyük şehri Toronto’da gerçekleştirilen dünya çapındaki iş ortaklarına yönelik yıllık konferansı WPC 2012’de yeni ürün ve hizmetlerin iş ortaklarına sunacağı büyük fırsatlara dikkat çekildi.

Microsoft’un dört gün boyunca süren yıllık dünya çapındaki iş ortakları konferansı WPC 2012’nin açılışı önceki gün Microsoft CEO'su Steve Ballmer tarafından gerçekleştirildi. Dünya çapındaki 640 binden fazla iş ortağının başarılarının kutlandığı ve gelecek yıl içerisinde sunulacak olan ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı konferansta şirketler için yeni bir dönemin başlamasını sağlayacak iş ortakları fırsatlarına dikkat çekildi. Windows 8 ile birlikte gelen ekosistem yenilikçiliği ve Windows 8'in nasıl kurumsal ölçeğe uygun tasarlandığınının tüm ayrıntıları ile ele alındığı konferansta Office ürünün başarısı ile sizlere daha önce duyurduğumuz Office 365 ürünü için sunulan yeni yatırımlar da anlatıldı.

Microsoft Office Bölümü başkanı Kurt DelBene ise şu an dünyada bir milyardan fazla kişinin Microsoft Office kullandığını açıkladı. Bu büyümedeki en büyük payın şu ana kadarki en popüler Office sürümü olan Office 2010’a ait olduğu kayden DelBene, “Office Bölümü hiç olmadığı kadar güçlü ve iş ortaklarımız bu başarının en önemli parçası” dedi. Dünya çapında her saniyede 1 Office 2010 kopyası satıldığına da dikkat çeken DelBene, Microsoft’un Office 365 iş ortaklarına yönelik Office 365 Open ve Office 365 AdvisorsProgram güncellemeleri adı verilen iki yeni yatırımını da duyurdu.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.