internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Airbnb ile Kalacak Bir Yer Bulabilirsiniz!



airbnb
Parlak bir fikirle yola çıkan üç girişimcinin kurduğu Airbnb, Türkçe dil desteği sunmaya başladı. Üstelik .com.tr uzantılı adres ile...

Ağustos 2008'de San Francisco'da kurulan Airbnb, tüm dünyadan insanların internet üzerinden veya mobil telefon aracılığıyla çeşitli mekanları kaydedebileceği, keşfedebileceği ve rezerve edebileceği bir topluluk pazarı.

10 milyondan fazla gecelik rezervasyonun yapıldığı Airbnb'de tek gecelik bir apartman dairesi, bir aylığına bir villa ve hatta bir şato bile bulabilirsiniz.

Size uygun bir yer bulmak için giriş sayfasından nereye gitmek istediğinizi yazıp tarihleri girerek arama yapabilirsiniz. Sorularınızı site mesaj sistemi aracılığıyla ev sahiplerine de gönderebiliyorsunuz.
airbnb-websitesi

San Francisco, Londra, Paris, Barcelona, Sao Paulo, Kopenhag, Moskova, Hamburg, Berlin ve Milano'da ofisleri bulunan şirketin henüz Türkiye'de bir ofisi bulunmuyor.

Airbnb, Türkçe dahil 17 dilde hizmet veriyor. Airbnb'de 10 milyondan fazla gecelik rezervasyon yapılmış ve dünya genelinde 192 ülke'de 28.000'den fazla şehir seçeneğiyle toplam 200.000'nin üzerinde kayıt bulunuyor.

Airbnb'nin teknolojiden sorumlu başkanı ve kurucu ortağı Nathan Blecharczyk bir gün Bill Gates'in evinin de Airbnb sayfalarında yer almasını umuyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.