internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Facebook E-Ticarete Girdi: Facebook Gifts ile Sosyal Hediye Dönemi Başlıyor!



facebook-hediye
Her gün milyonlarca insan arkadaşlarının özel günlerinde Facebook üzerinden "Mutlu Yıllar" ve "Tebrikler" gibi iletiler göndererek kutlama yapıyordu. Şimdi kutlamak için başka bir yol daha var.

Facebook kullanıcıları bugünden itibaren Facebook Gifts kullanarak gerçek hediyeler gönderebilecek. Uygulama ilk önce ABD'de daha sonra diğer ülkelerde hizmete girecek.

Facebook Gifts ile arkadaşlarınızın zaman tüneline yada özel olarak hediyeler gönderebileceksiniz. Gönderilen hediye birkaç gün sonra arkadaşınızın adresine teslim edilecek.

facebook-hediye-gonder
Nasıl Çalışacak?

Arkadaşınıza göndereceğiniz hediyeyi seçin, mesajınızı yazın ve ödeme bilgilerinizi girdikten sonra hediyenizi gönderin. Arkadaşınız hediye kartını görüntüledikten sonra adres bilgilerini girecek ve hediyesi bir kaç gün içinde teslim edilecek.

facebook-hediye-degistir

Beğenilmeyen hediyeler için hediye takas alanından eş değer bir ürünle değişim yapmak mümkün olacak.

Daha fazla bilgi almak için Facebook.com/Gifts adresini ziyaret edebilirsiniz. E-ticaret sitesi sahiplerinin bundan nasıl etkileneceğini ise zaman gösterecek.

Paylaşmak güzeldir.


2 yorum:

  1. Facebook'dan artık herşey beklenir... En büyük bombayı sevgililer gününde patlatır bence.

    YanıtlaSil
  2. bunun e-ticaret sektörüne büyük faydası olacağını düşünüyorum. facebook'tan çok iyi bir hamle. bakalım bu durum türkiye'ye nasıl yansıyacak.

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.