internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Ticket Türkiye'den iPhone Uygulaması



ticket-iphone-ikon
Edenred Türkiye, Ticket kullanıcılarına büyük avantaj ve kolaylık sağlıyor. Ticket Türkiye iPhone uygulaması ile Ticket kullanıcıları Ticket Restaurant yemek kartlarına ait harcamalarını anında takip ederken, kartlarını kullanabilecekleri restoran, kafe gibi en yakın harcama noktalarını konumlarına göre haritada kolaylıkla tespit edebiliyorlar. Aynı zamanda, Ticket Compliments hediye kuponlarını kullanabilecekleri mağazaları listeleyerek marka ya da AVM seçimine göre filtreleyebiliyorlar. Ticket kullanıcılarına alışverişlerinde indirim ve avantaj sağlayan Red Club fırsatlarını ise güncel olarak takip edebiliyorlar.


Edenred Türkiye’nin iPhone Ticket uygulaması ile:
  • Ticket Restaurant kartınızı kullanabileceğiniz restoran, café ve diğer harcama noktalarını; istediğiniz mutfak tipine ya da konumunuza olan uzaklığına göre filtreleyebilir, sizi seçtiğiniz noktaya ulaştıracak en kısa mesafeyi harita yardımı ile bulabilirsiniz.
  • Ticket Restaurant kartınıza ait son harcamalarınızı, güncel bakiye bilginizi, bekleyen kredi yüklemelerinizi ve son işlemlerinizi anında cebinizden takip edebilirsiniz.
  • Ticket Compliments hediye kuponlarınızı kullanabileceğiniz; 2500 mağaza arasından size en yakın mesafedeki mağazayı bulabilir, sizi seçtiğiniz noktaya ulaştıracak en kısa mesafeyi harita yardımı ile bulabilirsiniz.
  • Hediye kuponlarınızı kullanabileceğiniz mağazaları, marka ya da AVM listesine göre filtreleyerek listeleyebilirsiniz.
  • “Red Club” üyesi Ticket kullanıcılarına özel birçok farklı kategoride sunulan indirim ve fırsatlardan güncel olarak haberdar olabilirsiniz.
ticket-turkiye-iphone-uygulamasi

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.