internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

TTNET - Bilginet İşbirliğiyle İnternette Ticaret Yapmak Artık Çok Kolay!



ttnet-logo
TTNET - Bilginet işbirliğiyle, TTNET müşterilerine avantajlı fiyatlarla sunulan “KOBİ e-ticaret” ve “Eko e-ticaret” paketleri, 7/24 satış yapma imkanı, verimlilik, düşük maliyet ve rekabet avantajı sağlıyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Bilginet Bilişim Teknolojileri şirketi ile yaptığı işbirliğiyle yepyeni bir kampanya başlattı. TTNET’in avantajlı fiyatlarıyla sunulan “e-ticaret paketleri” ile çevrimiçi dükkan açan kullanıcılar, elde ettikleri rekabet avantajıyla pazarda daha hızlı büyüme avantajını yakalayabilecekler.

E-ticaret paketleri ile 7/24, zamandan ve mekandan bağımsız hareket ederek geniş kitlelere ulaşma şansı elde eden TTNET’liler, iş süreçlerini etkinleştirerek günlük işlerin takibinde verimlilik elde edebilecek ve maliyetlerini düşürebilecekler.

ttnet-e-ticaret

KOBİ ya da EKO e-ticaret paketlerini satın alan TTNET müşterileri, e-ticaret yazılımı sayesinde, çevrimiçi dükkanlarını farklı tema alternatifleri arasından seçtikleri görsellikte müşterilerinin beğenisine sunabilecekler. Buradan çevrimiçi ürün, sipariş ve satış yönetimi yapabilecekler. E-ticaret yazılımı; ücretsiz paket kurulumu, çeşitli ödeme alternatiflerinin entegrasyonu, trafik, sunucu barındırma, ürün sergileme, içerik yönetimi modüllerinin yer aldığı paketler TTNET’lilere özel avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak.

TTNET’liler, “KOBİ e-ticaret paketi”ni yıllık 775 dolar yerine 595 dolardan satın alabilecekler. Sadece TTNET müşterileri için tasarlanan “Eko e-ticaret” paketi ise yıllık 325 dolar fiyatla kullanıcılara ulaşacak. TTNET müşterileri yıllık paket ücretlerini Bilginet firmasına havale veya kredi kartı yolu ile ödeyebilecekler.

Kampanya hakkında bilgi almak isteyenler www.ttnet.com.tr adresinden, ürün satın almak isteyenler ise http://www.ticaretimcoknet.com adresinden yararlanabilecekler.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.