internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Pepee Şimdi de Mobil Oyunlarıyla Apple Store'da!



pepee-yap-boz-uygulamasi
Tüm çocukların heyecanla ve tutkuyla takip ettiği Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee, televizyon ekranlarından sonra şimdi de mobil ekranlardan Apple Store sayesinde sevenlerine “Merhaba!” diyor.

Düşyeri Stüdyoları tarafından okul öncesi yaş grubu tüm Pepeeciler için hazırlanan eğlenceli ve eğitim içerikli oyun serisi “Pepee Saklambaç” ve “Pepee Yap – Boz” oyunlarından oluşuyor. Apple Store’dan kolaylıkla ulaşabileceğiniz oyunlar; “kolay – orta – zor” şeklinde 3 kademe olarak tüm Pepeeciler’in beğenisine sunuluyor.

pepee-saklambac-mobil-uygulamasi

Düşyeri Stüdyoları’nca tasarlanan ve uzman pedagojik danışman denetiminde hazırlanan Pepee Saklambaç ve Pepee Yap – Boz oyunları çocuklara eğlenceyi ve eğitimi bir arada sunuyor. Okul öncesi yaş grubunun zihin ve algı seviyesine özel tasarlanan bir “dikkat toplama” ve “fark etme” oyunu olan Pepee Saklambaç’ta Pepee çocuklardan kendisini saklandığı yerden bulmasını istiyor. Çocuklarda düşünmeyi ve çözüm bulma çabasına girmeyi teşvik eden Pepee Yap – Boz oyununda ise çocuklar, karmaşık ve anlamsız duran Pepee parçalarını düzgün bir biçimde bir araya getirmeye çalışıyor.

Pepee’nin çok yakında yeni oyun sürprizleri de var. Pepee Giydirme, Pepee Boyama, Pepee İlk kelimelerim, Pepee çizim, Pepee Aynısını bul, Pepee Labirent oyunları da Apple Store'da yayına çıkacak.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.