internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Perabulvari.com Ev Dekorasyonu Alanındaki Rakibi WestWing Türkiye’yi Bünyesine Kattı!



pera-bulvari-logo
Ev dekorasyonu, mobilya ve gurme lezzetlerini aynı çatı altında buluşturan Pera Bulvarı, dünyanın 20 ülkesinde faaliyet gösteren ev dekorasyonu sitesi WestWing Türkiye ile el sıkıştı.

Geçtiğimiz aylarda bağlı bulunduğu operasyonun Türkiye’den çekileceğini açıklaması nedeniyle uzun süre konuşulan www.westwing.com.tr yoluna www.perabulvari.com olarak devam edecek. Anlaşmanın ticari detayları ise açıklanmadı.

Emre Kızıl: En beğendiğimiz ve takdir ettiğimiz rakibimizle masaya oturduk

Son birkaç aydır sürdürdükleri yatırım arayışları doğrultusunda sektörde en beğenip en takdir ettikleri rakipleri ile masaya oturma şansına sahip olduklarını da anlatan Emre Kızıl, “Yalın ve kaliteli tasarımları ve ürünleri, kaliteli alışveriş ortamıyla sektörde önemli bir fark yaratan WestWing ile anlaşmaktan mutluyuz. Bizi seven, müşterimiz olan tüm takipçilerimize en güzel ürünleri en uygun fiyatlarla sunma misyonumuzla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye genç nüfusu, yükselen orta sınıfı, güçlü iletişim altyapısı ve hızla büyüyen internet kullanımıyla dijital ekonomide büyük fırsatlar sunuyor. Bugüne kadar ülkemizden çok başarılı girişimler çıktı ve bence çıkmaya da devam edecektir” diye konuştu.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.