internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Türk Yemek Bloggerları Dubai Yolcusu



LG Home Chef Championship 2012 Yemek Yarışması’nın Türkiye elemesiyle ülkemizi temsil edecek yemek Bloggerları belirlendi.

LG Electronics’in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği LG Home Chef Championship Yemek Yarışması’nın Türkiye elemesi EKS Mutfak Akademisi’nde yapıldı. Eleme sonucunda belirlenen iki takımdan dört yemek Bloggerı, 10 Ekim 2012 tarihinde gerçekleştirilecek Dubai’deki ana yarışmaya katılarak ülkemizi temsil edecek.

LG Electronics’in yemek Bloggerlarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiği LG Home Chef Championship 2012 Yemek Yarışması, bir önceki yılın kazanan ülkesi olan Birleşik Arap Emirlikleri’nde yapılacak. Middle East Africa (Ortadoğu Afrika) Bölgesi’nde bulunan toplam 9 ülkenin ön elemelerle belirlenen yemek Bloggerları, 10 Ekim tarihinde Dubai’de yarışacak. Bu yıl ülkemiz adına dokuzuncubulut.com ve zeyneple.blogspot.com bloglarının sahibi yemek Bloggerları yarışmaya katılarak hünerlerini sergileyecek. Jürinin titizlikle kural ve kriterleri değerlendirerek sonuca varacağı yarışma, başarılı yemek Bloggerlarını birbirinden özel hediyelerle ödüllendirecek. Yarışmanın birincisi olan Blogger dünyanın önce gelen mutfak sanatları akademilerinden biri olan Le Cordon Bleu’da aşçılık eğitimi, beş günlük Paris seyahati ve iki adet LG akıllı telefon kazanırken ikinci Blogger aşçılık workshop’ına katılım ve iki günlük Paris seyahati ödüllerinin sahibi olacak.

Yarışmacılardan Zeynep'in Mutlu Mutfağı'nın sahibi ise detayları daha sonra blog sayfasında uzun uzun yazacağını belirtmiş.

Blogger'lara böylesine güzel bir deneyim yaşattığı için LG'ye teşekkür ederken ülkemizi temsil edecek yarışmacılara da başarılar diliyoruz.

Paylaşmak güzeldir.


1 yorum:

  1. diyet yemek konusunda ayrıca diyetto sitesini de inceleyebilirsiniz. verdiğiniz bilgiler için için teşekkürler. kazanan arkadaşlara da tebrikler.

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.