internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Firefox ile Sosyal Tarayıcı Dönemi Başladı!



firefox-facebook-eklentisi
Firefox, bir web tarayıcısı üzerinden milyonlarca insanın kullandığı bir sosyal ağ olan Facebook'un daha kolay bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla Facebook Messenger'ı başlattı. Sosyal ağların çevrimiçi hayatımızın önemli bir parçası haline geldiği bir dönemde Firefox'tan iyi bir hamle.

Firefox için Facebook Messenger'ı kullanabilmeniz için öncelikle Firefox tarayıcınızı güncellemeniz gerekiyor. Daha sonra Facebook'un Firefox için Messenger sayfasını ziyaret edin ve butonuna tıklayın. Firefox için Facebook Messenger'ın nasıl çalıştığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



Firefox için Messenger, konuşmalarınıza internette gezinirken de devam edebilmeniz için Facebook'u Firefox tarayıcınızdan kullanmanızı sağlıyor. Ayrıca Firefox'un sağ üst köşesindeki simgelere tıklayarak bildirimlerinizi, arkadaşlık isteklerinizi ve mesajlarınızı görebilirsiniz.

Firefox'un blog sayfasından yapılan açıklamaya göre Firefox tarayıcısına yapılan Facebook entegrasyonu sadece bir başlangıç. Yakında daha fazla özellik bizi bekliyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.