internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Startup Live İstanbul'da Başlıyor!



startup-live-istanbul
Girişimcilerin fikirleriyle katılıp yatırımcılar ve alanında uzman kişilerle buluşma imkanı bulduğu küresel organizasyon Startup Live, bu sene İstanbul Bilgi Üniversitesi evsahipliğinde ve Bilgili Girişimciler Kulübü aracılığıyla İstanbul’da gerçekleşiyor. Avrupa’nın büyük şehirlerinde düzenlenen bu organizasyon ilk kez 30 Kasım – 2 Aralık’ta Türkiye’de!

3 gün sürecek olan bu organizasyon, girişimcileri yatırımcılarla buluşturuyor ve danışmanlar eşliğinde girişimleri jürilerin beğenisine sunuyor. Kazanana ödüllerin verildiği bu platform, sadece yerelde kalmıyor ve girişimciyi Avrupa’ya sunuyor.

Son dönemdeki büyüme oranı ve genç nüfusuyla dikkat çeken Türkiye, yerli ve yabancı yatırımcılar için iştah kabartan bir konuma geldi. “Startup Live Istanbul” organizasyon takımı lideri, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgili Girişimciler Kulübü’nden Güney Köse de bu konuda “MUBI, yemeksepeti.com, markafoni gibi adı duyulmuş startupları var Türkiye’nin. Türkiye, bu potansiyeliyle, çok fazla sayıda startupa yatırım sağlayabilir. Startup Live Istanbul için de yurtiçi ve yurtdışından sürpriz yatırımcılar hatırı sayılır miktarlarda yatırımlarla gelecekler. Bu şirketler sıfırdan başlayıp milyon dolarlık cirolara ulaşıyor. Ve globalleşerek ülke adını farklı coğrafyalara taşıyor.” dedi. “Dinamizmiyle dünyada etkisini iyice artıran Türkiye, bu alanda da artık söz sahibi olabilir.” diyerek bu konunun önemini vurgulayan Köse, Startup Live Istanbul ekibinin ve Bilgili Girişimciler Kulübünün tam da bu noktada girişimcilere bunun platformunu sağlamak için çalıştığını belirtti.

Program akışını ve mentorleri http://startuplive.in/istanbul/1/judges/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Startup Live Istanbul
Tarih: 30 Kasım - 2 Aralık 2012
Mekân: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.