internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Enpara.com Nedir?



enpara
Enpara.com, fiziksel banka şubelerini kullanmadan, sadece internet, mobil, ATM ve çağrı merkezi gibi dijital kanallar üzerinden hizmet veren dijital bankacılık uygulaması. Banka şubelerini kullanmayı tercih etmeyen müşteriler için özel olarak tasarlanmış olan Enpara.com’da, mevduattan yatırıma, para transferlerinden fatura, kredi kartı gibi ödemelere neredeyse tüm temel bankacılık ürün ve hizmetleri mevcut.

Benim de müşterisi olduğum ve müşteri hizmetlerinden memnun olduğum Enpara.com 1 yaşında! Enpara.com bir yıl içinde 110 bin müşteriye ve 3 milyar TL'yi aşan mevduat hacmine ulaştı. Birinci yılında özel bir kampanya ile müşterilerine teşekkür eden Finansbank Enpara.com, kampanya süresince aylık 500 TL’ye kadar internet alışverişlerinin yüzde 20'sini müşterilerinin hesabına iade ediyor.



Enpara.com'a internet üzerinden kaydımı yaptıktan birkaç gün sonra kartımı kapımda teslim ettiler. Kartımla beraber bu hediyeyi göndermişlerdi. :) Enpara.com'da yaptığım tüm bankacılık hizmetlerinden hiçbir ücret alınmıyor ve kartımı internet alışverişlerinde kullanabiliyorum. Kart aidatı gibi saçma sapan ücretler de almıyorlar. Eski bir bankacı olarak müşteri memnuniyeti puanım da 10 üzerinden 10 :) Diğer bankalar Enpara.com'u biraz örnek alsın. :) Kart aidatı gibi saçma ücretler ödeyen arkadaşınıza bir iyilik yapın. Onu Enpara.com ile tanıştırın. ;) Umarım böyle devam ederler. İlerleyen zamanlarda deneyimlerimi yeniden yazarım.

Aşağıdaki video Enpara.com'un en sevdiğim reklamlarından biri. :) Gerçekten keyifli bir reklam. Siz de izleyin.


Paylaşmak güzeldir.


2 yorum:

  1. ben de enpara kullaniyorum. havale ve eft gibi islemler icin de para almiyorlar.

    YanıtlaSil
  2. kredi kartı yerine yüklediğin kadar kullanmak en doğrusu. enpara bu açıdan güzel. ben de yeni geçtim. altın çikolata göndermişler bir de :D

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.