internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Google, Online Reklamlarda Adınızı ve Fotoğrafınızı Kullanabilir



Google, hizmet şartlarını güncelledi. Yeni şartlar yarın yürürlüğe girecek.

Google'ın yeni hizmet şartlarına göre Google reklamlarında Google+'ta seçmiş olduğunuz herkese açık profil adı ve fotoğraf gösterilecek.

Arkadaşlarınız, aileniz ve diğer kişiler artık profil adınızı, fotoğrafınızı ve paylaştığınız yorumlar ya da +1′lediğiniz içerikleri reklamlarda görebilecek. Örneğin, arkadaşlarınız bir müzik topluluğunun Google Play sayfasında bir albüme 4 yıldız verdiğinizi görebilir. Mahallenizde en sevdiğiniz fırına verdiğiniz +1, fırının Google’daki reklamına eklenebilir.

Google’da, paylaştıklarınızın denetimi sizde olduğundan söz konusu içeriğin bulunduğu reklamı yalnızca kendileriyle paylaşmayı seçtiğiniz kişiler görebilecek.

Google'ın reklamlarında görünmemek için ne yapmalı?

Reklamlardaki paylaşılan onaylar söz konusu olduğunda, Paylaşılan Onaylar ayarını kullanarak profil adınızın ve fotoğrafınızın kullanılmasını denetleyebilirsiniz. Ayarı “kapalı” olarak belirlerseniz, profil adınız ve fotoğrafınız en sevdiğiniz fırının reklamında :) veya diğer reklamlarda görünmez.

Paylaşmak güzeldir.


3 yorum:

  1. Google amca yakamızı bırakmıyor.Sırf telefon numarası vermemek için google plus adımı almadığımı söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google+ kullanıcı adından ücret de alabilirlermiş. Ben de çok gerekli bulmadım. :) https://twitter.com/msariyaz/status/396019179930656769

      Sil
  2. Google artık saçmalamaya başladı.

    YanıtlaSil

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.