internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

KuponKodlari.com ile En Popüler Mağazaların İndirim Kuponlarına Ulaşın!



kupon-kodlari
Türkiye'de indirim kuponu denilince akla gelen ilk web sitelerinden biri olan KuponKodlari.com, her ay binlerce kullanıcıya online alışverişlerinden indirim kazandırmaya devam ediyor. Üstelik indirimlerden faydalanmak için herhangi bir ücret ödemeniz ya da üye olmanız dahi gerekmiyor. Kuponkodlari.com'da bulunan indirimlerden yararlanmak için yapmanız gereken işlemi bir örnekle açıklayalım:

Sevgilinize çiçek göndermek için Çiçek Sepeti'ne girip, sevgilinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz çiçeği sepetinize eklediniz ve işlemi tamamlamak için ödeme sayfasına geldiniz. Dünyadaki bir çok online alışveriş sitesinde olduğu gibi, Çiçek Sepeti'nin ödeme sayfasında da bir “kupon kodu” kutucuğu gördünüz. Burdan sonra yapmanız gereken; hemen Kuponkodlari.com’u açıp Çiçek Sepeti sayfasına girerek aktif indirim kuponlarından bir tanesini Çiçek Sepeti ödeme sayfasında bulunan "kupon kodu" kısmına girip indirimi aktif etmek olacaktır. Böylece tek bir işlemle, üyelik, ödeme, abonelik ve benzeri şeylerle oyalanmadan indiriminizi aktif edebilirsiniz.

Kuponkodlari.com’da Türkiye'nin en popüler mağazalarının indirim kuponlarını bulmak bu kadar basit. Sitede, Zizigo, Homend, DeFacto, AnneLütfen, Misspera, Modanisa gibi online alışveriş sitelerinin indirim kuponlarına tek tıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Kuponkodlari.com'un Twitter (@kuponkodlari) ve Facebook (fb.com/kuponkodlari) hesaplarını takip ederek sitenin kullanıcılarına dağıttığı sürpriz hediyelerden de haberdar olabilirsiniz.

Benim de favorilerime eklediğim ve internetten alışveriş yapmadan önce indirim kodu var mı diye mutlaka girip kontrol ettiğim Kuponkodlari.com sizlere de tavsiye ederim.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.