internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Ücretsiz Mesajlaşma Uygulaması: Turkcell BiP



turkcell-bip-mobil-uygulamasi
Turkcell'in yeni mobil anlık mesajlaşma uygulaması Turkcell BiP, operatör farkı gözetmeksizin tüm akıllı telefon kullanıcılarına Google Play ve App Store aracılığıyla ücretsiz olarak sunuldu. Turkcell BiP uygulaması, Turkcell abonesi olan kullanıcılara ilk üç ay boyunca 1 GB ücretsiz data kullanımı imkanı da sunuyor.

Turkcell BiP ile rehberde yer alan kişilerle anlık mesajlaşmak, gruplar oluşturarak birden fazla kişiyle aynı anda iletişim kurmak, sınırsız sayıda mesaj göndermek ve gönderilen mesajların okunup okunmadığını anlamak mümkün. Konum, fotoğraf ya da ses kaydının da paylaşılabildiği Turkcell BiP'te Buzz özelliğiyle de karşı tarafın telefonuna titreşim gönderme imkanı da sunuyor.

Simitten ince belli çay bardağına, davul zurnadan nazar boncuğuna kadar onlarca motifin yer aldığı ikonlarla benzer uygulamalardan farkını yansıtan Turkcell BiP, mesajları daha renkli ve eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor.

Android ve iOS kullanıcıları BIP yazıp 2222'ye mesaj atarak uygulamayı ücretsiz indirebilir ya da aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.bip&hl=tr

App Store
https://itunes.apple.com/tr/app/turkcell-bip/id583274826?mt=8

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.