internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

Booking İşletme Kaydı: Komisyon Ödemeden Evinizi veya Otelinizi Kiraya Verin



Aşağıdaki Booking işletme kayıt sayfası üzerinden kayıt olan otel işletme sahipleri yada evini, hostelini pansiyonunu kiralamak isteyen kişi yada işletmeler ilk 5 rezervasyonunuz için komisyon ödemeyecekler.

Booking üzerinden %0 komisyondan faydalanamak içinse https://join.booking.com/a/1680653 adresinden kayıt etmeniz gerekiyor. Kayıt ve detaylı bilgiler ilgili linkte yer alıyor.

Güzel bir haber de vereyim. Bu link üzerinden herhangi bir sınırlama da yok. Yani otel işletme sahipleri yada evini günlük kiralık vermek isteyen herkes bundan faydalanabilir. Dolayısıyla bu linki çevrenizdeki herkesle paylaşabilirsiniz. Kendiniz bir daireyi vs. kiraya verecekseniz bir başka kiralama yapmak isteyen kişiye de bu linki verebilirsiniz.

Booking İşletme KayıtBu bağlantı üzerinden yerinizi kaydettiğinizde ilk 5 rezervasyonunuzda hiç komisyon ödemeyeceksiniz. Bu nedenle belirlediğiniz fiyat, konukların ödeyeceği fiyattır. Bu kadar kolay.

Booking verilerine göre her gün dünyanın dört bir yanından Booking.com üzerinden 1.550.000 gecelik reservasyon yapılıyor. İşletme kaydınızı yaparken sizlere birkaç bilgi daha paylaşacağım. Dolayısıyla kaydınızı yaparken buna göre kampanyaları düzenlemek sizin avantajınıza olabilir.
  • Gecelik rezervasyonların %68 kadarı rahatlatıcı bir tatil arayan aile ve çiftler tarafından yapılıyor
  • Gecelik rezervasyonların %42 kadarı evler, daireler ve kalacak diğer benzersiz yerlerimizden birinde yapılıyor
  • Konukların %38 kadarı konakladıktan sonra değerlendirme bırakarak tesislerle ve diğer gezginlerle faydalı bilgiler paylaşıyor
  • Gecelik rezervasyonlarımızın %75 kadarını Booking üzerinden beş defadan fazla yer ayırmış konuklar yapıyor. Yani daha önce bu sistemi kullanan kişiler tarafından diyebiliriz.

Daha fazla bilgi ve kayıt işlemleriniz için https://join.booking.com/a/1680653 adresinden bilgi alabilirsiniz.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.