internet-bilgisi-logo
KONULAR    GOOGLE   FACEBOOK   TWITTER   SEO   MICROSOFT   BLOGGER   YARIŞMALAR   

İnternetle Hayat Kolay




TTNET; "İnternetle Hayat Kolay" adlı kurumsal sosyal sorumluluk projesini İzmir’de başlattı. Türkiye’deki internet okuryazarlığı oranının yükseltilmesine katkı sağlanması hedeflenen projede eğitimler devam ediyor. Katılımcılardan 1940 doğumlu Mukaddes Sezer, "Artık yaşlandığım için sokakta meyve sebze satmak yerine internetten satmayı hedefliyorum. Eğitim, ufkumu açtı." dedi.

Katılımcılar arasından 72 yaşındaki Mukaddes Sezer, gençleri görüp imrendiği bilgisayarı ve interneti öğrenmek amacıyla eğitimlere katıldığını belirtiyor. 4 çocuk, 7 torun sahibi olan Sezer, proje sayesinde bilgisayar ve internetle tanıştı. Sezer, daha önce bilgisayarla olan ilişkisinin "tozunu almaktan ibaret" olduğunu ifade ederken şimdi internet üzerinden satış yapmayı hedefliyor ve bu eğitimleri herkese öneriyor.

Son olarak şunu da belirtelim: Eğitimlere katılmak isteyenlerin başvuruları, bulundukları bölgedeki mahalle ve köy muhtarlıkları, TTNET satış ofisleri, İzmir’de belirlenen sivil toplum örgütleri ve kadın kuruluşları tarafından kabul ediliyor.

Paylaşmak güzeldir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Paylaşım için teşekkürler." vb. yorumlar yayınlanmamaktadır. Lütfen konu ile ilgili yorumlarınızı paylaşın.